INA-PFR werkt optimaal in moderne browsers, wij raden u Google Chrome aan. Andere alternatieven zijn Firefox en Internet Explorer 9.

Help & Contact

Gebruikershandleiding
Heeft u een vraag over de functionaliteiten van Kennisbank Personen- en familierecht? Of bent u benieuwd wat de kennisbank u allemaal te bieden heeft? Bekijk dan de handleiding of het instructiefilmpje.

Liever een persoonlijke instructie? Onze trainers komen graag bij u langs. Maak een afspraak voor een gratis gebruikerstraining via 070 - 378 93 23 of per e-mail.

Inhoudelijke vraag? Stel deze aan onze redactie
Wij streven ernaar om deze kennisbank zo goed mogelijk aan te passen aan uw wensen. Uw inhoudelijke vragen en/of opmerkingen zijn bijzonder welkom. U kunt hierover contact opnemen met onze redactie per e-mail.

Wachtwoord vergeten?
Uw wachtwoord opvragen gaat heel eenvoudig door te klikken op de knop 'inloggen' rechtsboven. Onder de gebruikersnaam en wachtwoord ziet u de link 'wachtwoord vergeten'. Vul uw emailadres in om een nieuw wachtwoord te ontvangen per mail.

Vragen? Neem contact op met onze servicedesk
Voor vragen over o.a. inloggen, facturatie of abonnementen neemt u contact op met onze servicedesk door te bellen naar 070 - 378 93 23.

De kennisbank op proef?
De informatie op Kennisbank Personen- en familierecht is alleen toegankelijk voor abonnees. Wilt u meer informatie over de kennisbank, een vrijblijvende productdemonstratie of een proefabonnement? Neemt u dan contact op via 070 - 378 93 23 of stuur een e-mail.

Wet- en regelgeving

Overheid.nl
dinsdag 23 juli 2019 03:18


Richtlijnen

Een richtlijn is een instructie voor hoe met bepaalde zaken omgegaan dient te worden.

Wetgevingskalender

In de wetgevingskalender vindt u alle aanhangige wetsvoorstellen inclusief de bijbehorende documenten op het gebied van het personen- en familierecht.

Kamerstukken

Een Kamerstuk is een tussen de Nederlandse regering en het Nederlands parlement uitgewisseld schriftelijk stuk.

Procesreglementen

Procesreglementen hebben een een landelijke werking en zijn bedoeld om de eenheid van de rechtspraak en procedures te bevorderen.

Trema

Onder Trema vindt u de richtlijnen van de Werkgroep Alimentatienormen. Hieronder vallen de Rapporten Alimentatienormen en de Bijlage welke twee keer per jaar (januari en juli) verschijnt.