INA-PFR werkt optimaal in moderne browsers, wij raden u Google Chrome aan. Andere alternatieven zijn Firefox en Internet Explorer 9.

Help & Contact

Gebruikershandleiding
Heeft u een vraag over de functionaliteiten van Kennisbank Personen- en familierecht? Of bent u benieuwd wat de kennisbank u allemaal te bieden heeft? Bekijk dan de handleiding of het instructiefilmpje.

Liever een persoonlijke instructie? Onze trainers komen graag bij u langs. Maak een afspraak voor een gratis gebruikerstraining via 070 - 378 93 23 of per e-mail.

Inhoudelijke vraag? Stel deze aan onze redactie
Wij streven ernaar om deze kennisbank zo goed mogelijk aan te passen aan uw wensen. Uw inhoudelijke vragen en/of opmerkingen zijn bijzonder welkom. U kunt hierover contact opnemen met onze redactie per e-mail.

Wachtwoord vergeten?
Uw wachtwoord opvragen gaat heel eenvoudig door te klikken op de knop 'inloggen' rechtsboven. Onder de gebruikersnaam en wachtwoord ziet u de link 'wachtwoord vergeten'. Vul uw emailadres in om een nieuw wachtwoord te ontvangen per mail.

Vragen? Neem contact op met onze servicedesk
Voor vragen over o.a. inloggen, facturatie of abonnementen neemt u contact op met onze servicedesk door te bellen naar 070 - 378 93 23.

De kennisbank op proef?
De informatie op Kennisbank Personen- en familierecht is alleen toegankelijk voor abonnees. Wilt u meer informatie over de kennisbank, een vrijblijvende productdemonstratie of een proefabonnement? Neemt u dan contact op via 070 - 378 93 23 of stuur een e-mail.

Beslisboom: Duur partneralimentatie

Beantwoord één voor één de onderstaande vragen en kom tot de juiste beslissing.
Vraag 1.Indiening verzoekschrift na 1 januari 2020?

De ’Wet herziening partneralimentatie' treedt op 1 januari 2020 in werking. De datum (voor of na 1 januari 2020) waarop de Rechtbank het verzoekschrift tot echtscheiding heeft ontvangen, is dus bepalend voor de duur van de partneralimentatie.

JaNee